Spännande nyheter!

Salubrious kommer under våren 2023 att ställa ut på fyra olika mässor runt om i landet.
Vi ser fram emot möjligheten att visa upp våra senaste produkter och nätverka med både potentiella kunder & partners, befintliga som nya! 

Följande fyra mässor kommer ni hitta oss på:  

 

Hygienforum 

Stockholm Waterfront Congress Centre
13 – 14 april 
Monter: 25

Forumet där viktiga och aktuella frågor inom det vårdhygieniska området står i fokus! Hygienforum är mötet för Dig med intresse för hygienfrågor. Forumet är öppet för alla med intresse för vårdrelaterade hygienfrågor fast vänder sig främst till Dig som arbetar inom operationssjukvård och vårdhygien.

 

Hygiendagarna 2023 

Elmia, Jönköping 
25 – 27 april
Monter: Ännu inte tilldelad

Hygiendagarna i Jönköping kommer att fokusera på den allmäna hygienen inom vården.
Här kommer du som besökare kunna ta del av många innovativa lösningar som hjälper till att förbättra den vårdhygieniska miljön.

 

SAMTIT kongress 2023 

Malmömässan, Malmö 
3 – 5 maj
Monter: B17

SAMTIT är en kongress med besökare från vårdens alla hörn.
Ett perfekt tillfälle för Dig som arbetar inom vården att se flera smarta medicintekniska lösningar, samlade på ett och samma ställe.

 

Fokus Hjälpmedel Luleå

Energi arena, Luleå
10 – 11 maj
Monter: F:03A

Hjälpmedelsmötet arrangeras på Luleå Energi Arena och fokus ligger på fortbildning, inspiration och utveckling.
Aktuella seminarier kommer att varvas med relevanta workshops och i leverantörsutställningen får ni kvalificerade möten med innovatörer, leverantörer och tillverkare inom hjälpmedelssektorn.

Vi hoppas att få träffa just Dig på någon eller några av dessa utställningar!

Se även till att följa oss på LinkedIn för att alltid hålla dig uppdaterad på det senaste från Salubrious. Vi kommer även där att lägga upp bilder och information om utställningarna under våren.

Fler nyheter

Nascentia

Nascentia förlossningssäng är ett nytt tillskott i Salubrious sortiment. Förlossningssängen som är bekväm, ergonomisk och lätt att använda.Bekväm och ergonomisk för mamman, lätt att använda

Salubrious lanserar ny hemsida!

Välkommen till vår nya hemsida!  Nu har vi bytt utseende och hoppas att ni kommer gilla den nya sajten lika mycket som vi gör! Skulle det