AireRx® GU

Artikelnummer:Se lista under
För medelriskbrukaren.Den lätta och enkla sitt-/ rullstolsdynan utan fläkt. Bra basdyna och för den aktiva brukaren. AireRx®-dynorna är byggda med en anatomisk intelligent design för att tillhandahålla en stabil sittställning med en överlägsen tryckavlastande funktion. Dynorna är konstruerade för att minska värme, avleda fukt som bildas under sittytan för att ge maximal komfort. Samtidigt minimeras risken för trycksår.
Leverantör: : Salubrious AB, AireRx®
 
  • Dynan finns i tre varianter: SPPC som är den mest positionerade dynan med fläkt. SPC är mindre positionerande men med mer tryckavlastning och fläkt. GU är den lätta och enkla dynan utan fläkt som är utmärkt som basdyna och för den aktiva brukaren.

  • Nedladdningsbara filer:

    Produktblad

    Manual

    Storlek- och tillbehörstabell

Företagsinformation

Våra säljare och tekniker tillhandahåller utbildning, service och support för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Utöver våra egna varumärken Hållfast, F.L.A.G., Strana och GoodGel representerar vi även Insausti, Barkey, Medihoney, Currus AB, OTM AB, AireRx®, Emotec, CBM, Evermed, TCC-EZ, SPARKe, Tempur, Innopart och Care Essentials.

Organisation

Salubrious AB grundades år 2000 och vår webbshop (www.goodmedical.se) startade 2009. Dotterbolaget Salubrious Nordic Service AB (www.snsab.eu) startades 2011. 

Vi har huvudkontoret i Stenkullen utanför Göteborg och ett lokalkontor i Täby Stockholm.

Salubrious AB

Box 3100  •  443 03 Lerum  •  Sverige
Tel: 031-730 58 00