Keisi Provtagningsvagn

Leverantör: : Innopart
 
  • Keisi Provtagningsvagn
    I den lättrörliga och ergonomiska Keisi-provtagningsvagnen har du allt nära till hands och vridrörelsen har minimerats. Provtagningsvagnens hållare kan monteras fritt runt på vagnen, då den kan omvandlas exakt till en sådan som passar ens arbete bäst. Keisi är gjord för att passa både höger- och vänsterhänta. Provtagningsvagnen, som har framtagits i samarbete med professionella inom hälsovården, medför smidighet vid rutiner i provtagningsrummen på sjukhus och vårdcentraler. Keisi är tillverkad av hållbart stål och den är en produkt av helt finländskt och innovativt kvalitetsarbete

  • Nedladdningsbara filer:

    Produktblad

    Sommarkatalog

Företagsinformation

Våra säljare och tekniker tillhandahåller utbildning, service och support för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Utöver våra egna varumärken Hållfast, F.L.A.G., Strana och GoodGel representerar vi även Insausti, Barkey, Medihoney, Currus AB, OTM AB, AireRx®, Emotec, CBM, Evermed, TCC-EZ, SPARKe, Tempur, Innopart och Care Essentials.

Organisation

Salubrious AB grundades år 2000 och vår webbshop (www.goodmedical.se) startade 2009. Dotterbolaget Salubrious Nordic Service AB (www.snsab.eu) startades 2011. 

Vi har huvudkontoret i Stenkullen utanför Göteborg och ett lokalkontor i Täby Stockholm.

Salubrious AB

Box 3100  •  443 03 Lerum  •  Sverige
Tel: 031-730 58 00