Lumlyx

Virtuella himmeltak och väggfönster för offentliga miljöer
Leverantör: : Lumlyx
 
  • Lumlyx utvecklar, producerar och marknadsför virtuella himmeltak och väggfönster för offentliga miljöer som kontor, skolor, butiker, industrier och sjukhus. Med Lumlyx gedigna natur- och belysningskunskap och breda utbud av innovativa, energieffektiva och miljövänliga naturlösningar får du en partner till hela projektet.

    Det är bevisat att dagsljus och naturen har en positiv inverkan mentalt och för vårt fysiska välbefinnande. Tillräckligt dagsljus är grundläggande för ett gott humör, bra koncentration och vår förmåga att fungera korrekt. Genom Lumlyx kombineras alla dessa viktiga faktorer i en dekorativ produkt som skapar en unik upplevelse med en slående naturkänsla.

  • Nedladdningsbara filer:

    Katalog

Företagsinformation

Våra säljare och tekniker tillhandahåller utbildning, service och support för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Utöver våra egna varumärken Hållfast, F.L.A.G., Strana och GoodGel representerar vi även Insausti, Barkey, Medihoney, Currus AB, OTM AB, AireRx®, Emotec, CBM, Evermed, TCC-EZ, SPARKe, Tempur, Innopart och Care Essentials.

Organisation

Salubrious AB grundades år 2000 och vår webbshop (www.goodmedical.se) startade 2009. Dotterbolaget Salubrious Nordic Service AB (www.snsab.eu) startades 2011. 

Vi har huvudkontoret i Stenkullen utanför Göteborg och ett lokalkontor i Täby Stockholm.

Salubrious AB

Box 3100  •  443 03 Lerum  •  Sverige
Tel: 031-730 58 00