Personuppgiftsbehandling

När behandlar vi personuppgifter?

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig om du har kontakt med oss som företag eller offentlig verksamhet. Med personuppgifter avses namn, efternamn, telefonnummer, e-mail-adress, arbetsplats samt befattning. Syftet med en sådan behandling är för att vi skall ha uppgifter om vem vi pratat med och om vad.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Vi har fått dina uppgifter från dig som tar kontakt med oss. Vi tillämpar enligt gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är dataskyddsförordningen (GDPR). Dina uppgifter kommer att sparas så länge det behövs i affärsmässigt sammanhang.

De personuppgifter vi behandlar om dig delas inte med någon utanför vårt företag.

Dina rättigheter

Personuppgiftsansvarig är Salubrious AB. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Du når vårt dataskyddsombud på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Företagsinformation

Våra säljare och tekniker tillhandahåller utbildning, service och support för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Utöver våra egna varumärken Hållfast, F.L.A.G., Strana och GoodGel representerar vi även Insausti, Barkey, Medihoney, Currus AB, OTM AB, AireRx®, Emotec, CBM, Evermed, TCC-EZ, SPARKe, Tempur, Innopart och Care Essentials.

Organisation

Salubrious AB grundades år 2000 och vår webbshop (www.goodmedical.se) startade 2009. Dotterbolaget Salubrious Nordic Service AB (www.snsab.eu) startades 2011. 

Vi har huvudkontoret i Stenkullen utanför Göteborg och ett lokalkontor i Täby Stockholm.

Salubrious AB

Box 3100  •  443 03 Lerum  •  Sverige
Tel: 031-730 58 00